Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen realisztikus szobrok

Hans Op de Beeck Belga művész hihetetlen életnagyságú realisztikus szobrai. A művész szobrai poliészterből, fából és pigmentált gipszből készülnek.

 0
Tovább

Hiperrealisztikus nemezelt macska portrék

A japán Wakuneco művész hihetetlen hiperrealisztikus portrékat nemezel gyapjúból. Különféle színű gyapjúot használ, és a nemezelési technika segítségével háromdimenziós macska portrékot hoz létre.

De mi is az a nemezelés? A nemez állati szőrből készül. Forró vizes gyúrás hatására, a szőrön elhelyezkedő pikkelyek összeakadnak és így ebből az összetömörödött szőrből alakul ki egy erős anyag. Nálunk leginkább a juhgyapjúból készített nemez terjedt el, de a világ más pontjain különböző állatok gyapját használják, van ahol lámagyapjút használnak a nemezeléshez.

 0
Tovább

A Nap segítségével égeti rajzait fatáblákra a művész

Jordan Mang-osan egy filippínó művész, aki már néhány díjat nyert a művészetével, amihez a Nap erejét felhasználja. Grafikáit a Nap erejével készíti egy lencsén keresztül összegyűjtve a fény energiáját. Ezzel égeti a fa felületbe a remekműveit.

 0
Tovább

Luxustáskává alakított ipari romok

A Los Angeles-i Trashbird művésznevű street art művész Valley Of Secret Values című új projektjét festékkel, és a környéken talált hulladékok felhasználásával készítette el. A művész művei a maguk furcsa módján fejezik ki, hogy miközben hajszoljuk a javakat, fogyasztással fejezzük ki társadalmi státuszunkat, miközben valójában sem az emberekkel, sem a bolygóval nem foglalkozunk.

hihetetlen érdekes művészet utcai művészet falfestés

 0
Tovább

A művész aszfaltszőnyegei

A jelenleg Franciaországban élő művész fehér, gyakran ókori mintákkal aszfaltszőnyegeivel dobja fel az amúgy átlagos közterületeket. Legutóbbi munkái Franciaországban és Finnországban készültek. A rajzok mintáinak ötvözésével a francia művész megpróbálja bemutatni a sokszínűséget és az esztétikát, gyakran ellentétben a városi környezet brutalitásával.

érdekes szép művészet

 0
Tovább

Hihetetlen faszobrok

Bennet Ewing művész, utazó a világ minden tájáról (sivatagból, hegyvidékről, tengerpartról, folyok medréből) hosszú évek alatt gyüjtötte össze szobrainak alkotó elemeit, fadarabkákat. Alkotásai ezeknek összerakásából, megmunkálás nélkűl jöttek létre, az eredmény hihetetlen...

 0
Tovább

Fegyverek írógép alkatrészekből

Ravi Zupa multidiszciplináris művész Mightier Than sorozata. A művész hihetetlenül látványos fegyvereket készít, régi írógépekből.

 0
Tovább

Madárszobrok régi villákból és kanalakbólOldaltörés

Matt Wilson Dél-Karoliniai művész, hihetetlen madárszobrai régi villákból és kanalakból.

 0
Tovább

Egy ukrán pad története képekben

Yevgeniy Kotenko ukrán fotóművész egy évtízeden keresztűl fotózott egy közeli parkban található padott. Az eredmény egy hihetettlen összeállitás lett...

 0
Tovább

Hypnotikus szobrok sörösdobozokból

A detroiti születésű Noah Deledda művész kezében a sörösdobozok műalkotásokká válnak.

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS