Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A művész aszfaltszőnyegei

A jelenleg Franciaországban élő művész fehér, gyakran ókori mintákkal aszfaltszőnyegeivel dobja fel az amúgy átlagos közterületeket. Legutóbbi munkái Franciaországban és Finnországban készültek. A rajzok mintáinak ötvözésével a francia művész megpróbálja bemutatni a sokszínűséget és az esztétikát, gyakran ellentétben a városi környezet brutalitásával.

érdekes szép művészet

 0
Tovább

Régi dolgokból műalkotások

Alexandra Dillon Los Angeles-i művész bájos módon kelti életre azokat a dolgokat, amelyeket az emberek már nemhasználnak eldobnak A művész közönséges tárgyakat használ vászonként a képzeletbeli emberek portréi számára.

művészet érdekes szép

 0
Tovább

Simon Beck óriási hóba taposott rajzai

Simon Beck alkotásait ba tapossa, fent a hegyek között, ahol nagyobb sík felületekre készít igen komplex alakzatokat, melyek mérete sokszor focipálya nagyságú. Bonyolult, hóba taposott rajzai órákig készíti. Az Oxfordban végzett térképkészítőnek általában 5 órára van szüksége egy-egy hórajz megalkotásához.

művészet érdekes hihetetlen oriási szép hóSimon Becknek jó oka van arra, hogy az önkifejezés ezen módját választotta, ugyanis egészségügyi okokból nem űzhet sportokat, csak gyalogolhat. Egyszer pedig úgy döntött, produktívan is tölthetné a gyaloglást, ezért elkezdett formákat taposni a hóba. Simon saját bevallása szerint még éjjel is folytatja a munkát, ha kell egyetlen fejlámpa segítségével. Hiszen az egész alkotás geometria, ha előre kiszámolja a lépéseit, akkor nem baj, hogy nem látja a teljes formát.

művészet érdekes hihetetlen oriási szép hó

 0
Tovább

Művészet a szappanon

Ekaterina Mangorielle moszkvai autodidakta művész szeret akvarelleket festeni, de imád kézzel készített szappanokat is gyártani. A kettő ötvözéséből lenyűgöző alkotások születnek. A művész nő különleges formájú szappantömböket önt, melyek hasonlítanak a képkerethez és a vászonhoz. Utána pedig megfesti az apró remekműveket, gyönyörű akvarelleket varázsolva rájuk - ihletet merítve a régebbi rajzaiból.

rajz művészet szép

 0
Tovább

Művészet Starbucks-poharakon

Carrah Aldrige 19 éves, Ohioi művész, műalkotásaihoz Starbucks-poharakat használ. A művészi példakép, és akinek a stílusát követi a fiatal rajztehetség: Kristina Webb. A műalkotáshoz pedig nem kell más, mint sok-sok kávé és színes zselés toll.

érdekes szép poharak

 0
Tovább

Kutya-gyerek párosítás fotókon

Egy kanadai fotós, Jesse Holland kislánya nagyjából egy éve kapott egy sapkát a nagyszüleitől. Az anya a sapkában nemcsak a kislányt, de a család kutyáját is lefotózta. Ez adta aztán az ötletet neki ahhoz, hogy egy komplett sorozatot készítsen olyan képekből, melyeken a kislány és a kutya ugyanazokon a helyszíneken, ugyanolyan beállításokban, illetve öltözékekben látható.

fotóművészet gyerekek szép cuki kutya

 0
Tovább

Varázslatos fény-festett képek

Eric Paré Montréal-i képzőművész és munkatársa Kim Henry, a világot járjva varázslatos képein a táncot és a fényfestést ötvözi, az eredmény gyönyörű.
foto fotó fotóművészet érdekes szép

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS