Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furcsa szobrok a világ minden tájáról...

Furcsa, meghökkentő szobrok a világ minden tájáról...

 0
Tovább

Hihetetlen faszobrok

Bennet Ewing művész, utazó a világ minden tájáról (sivatagból, hegyvidékről, tengerpartról, folyok medréből) hosszú évek alatt gyüjtötte össze szobrainak alkotó elemeit, fadarabkákat. Alkotásai ezeknek összerakásából, megmunkálás nélkűl jöttek létre, az eredmény hihetetlen...

 0
Tovább

Gyönyörű jégszobrok

Egy jégtömb, fűrész, képzelőerő és rendkívüli kézügyesség szükséges a kápráztatás jégszobrok készítéséhez, és persze nem árt ha a szobrász bírja a hideget. Számos helyen rendeznek jégszobor kiállítást, fesztivált. Most többségében a brugge-i jégfesztiválon kiállított jégszobrokat láthatunk.

szoberászat jégszobrok jégszobrászat szobrok jég

 0
Tovább

A fura szobrok a világ minden tájáról

Norvégia

szobor szobrász szobrászat szobrok hihetetlen fura furcsa

 0
Tovább

Láncfűrésszel készült szobrok – Simon O’Rourke alkotásai

Simon O'Rouke nem mindennapi módszert választott alkotásai elkészítéséhez , aki már évek óta láncfűrész segítségével készíti el aprólékos szobrait. A Wales-ben élő művész illusztrátorként végzett a főiskolán, ám végül nem a szakmájában dolgozik, hanem kivételes szobrainak köszönhetően vált ismertté. Munkáival már számos elismerést, díjjat zsebelt be, alkotásai egyre több országban láthatóak, köztereken és magánbirtokokon egyaránt. Simon O'Rourke az alkotásaival kapcsolatban elmondta, hogy folyamatosan a tökéletessége törekszik és mint mesélte, sokat jelent számára, hogy egy pusztító eszközzel képes valami maradandót és szépet megalkotni.

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS