Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Látja ezen a képen a meztelen nőt?

A testfestés az egyik legkifinomultabb formája, amikor a művész olyan külsőt varázsol a modelljére, hogy az kaméleonként olvad bele a környezetbe. A fotók Jörg Düsterwald, testfestő és Tschiponnique Skupin fotóművész közös munkája. Az alkotópárosnak nem csak az optikai illúziókkal játszó képei vannak, hanem olyanok is, ahol jól látszik a háttérben a testfestett modell, mégis tökéletes harmóniában van a környezetével, a természettel.

testfestés body art festés fotó fotóművészet érdekes

 0
Tovább

Állatokká változtatta modelljeit a testfestő művész

Shannon Holt gyakorlatilag vászonnak használja az emberi testet, kihasználva annak háromdimenziós mivoltát, hogy kiegészítse a festék által mutatott koncepciót.

érdekes testfestés hihetetlen festés body art

 0
Tovább

Hihetetlen 3D-illúzió a tenyéren

Luca Luce Olasz művész a tenyerét használja vászonnak, amelyre testfestékkel rajzol 3D-s rajztechnikát alkalmazva. A művész új szintre helyezte az optikai illúzió fogalmát olyan rajzokat készít a tenyerére, amelyek elképesztően élethűek, lélegzetelállítóak, néha-néha pedig hátborzongatóak.

illuzió hihetetlen festés testfestés érdekes

 0
Tovább

Testfestés mesterfokon

Choo-san japán egyetemista egyik kedvenc hobbija, hogy saját, és mások testére szürrealisztikus képeket fest. Az egyetemi évei alatt tökélesített a testfestésművészetét. Főként a vizsgaidőszakban, pihenés gyanánt rajzolgatott. Alkotóvágyát saját testén kezdte el kiélni, majd egy kis idő elteltével a hobbi egy nagyobb projektté nőtte ki magát és megérkeztek az első alanyok. Festett már a saját kezére szemet, alakított már át másokat robottá, vagy mutánssá, de nem csak emberi testen próbálkozik, festett már almára és narancsra is. Mostanra már olyan ügyes lett, hogy saját blogja és rajongótábora van.

testfestés szürealista

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS