Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vincent van Gogh festmény egy 1,2 hektáros mezőn

A Minneapolisi Művészeti egyetem megbízásából alkotta meg egy mezőn a 64 éves művész, Stan Herd, az 1889-es Vincent van Gogh festmény túlméretezett reprodukcióját. Az 1,2 hektáron elterülő "olajfák sárga nappal" című festmény túlméretezett utánzata élő növényekből a minnesotai Eaganben látható.

érdekes hihetetlen művészi

 0
Tovább

Varázslatos fény-festett képek

Eric Paré Montréal-i képzőművész és munkatársa Kim Henry, a világot járjva varázslatos képein a táncot és a fényfestést ötvözi, az eredmény gyönyörű.
foto fotó fotóművészet érdekes szép

 0
Tovább

Biciklivel rajzol a térképre a kerékpáros

Stephen Lund naponta 70 kilométert teker le, és egy GPS-es alkalmazás segítségével kerékpározásával a várostérképekre különböző dolgokat rajzol. Mióta a projektet elkezdte, több, mint 22000 kilométert tekert le (leghosszabb rajzához 220 kilométert kellett megtennie).

érdekes hihetetlen biciklivel rajzolt

 0
Tovább

Hiperrealista rajzok kaktusz leveleken

Ahmad Yasin palesztin művész hihetetlen munkái, hiperrealista rajzok kaktusz leveleken.

Hiperrealista rajz érdekes

 0
Tovább

Művészi tenyérnyomatok

Russell Powell egy kaliforniai művész/tanár, aki reális portrékat fest a tenyerére, majd pecsétként használva nyomja rá a papírra. A San Joséban élő művész tanárként is tevékenykedik. A tenyeres festményei azért sem könnyűek, mert nagyon gyorsan kell festenie, hogy ne száradjon rá a festék. Powell a műveit tenyér-nyomdának nevezi, és a diákjainak is bemutatta a technikát.

érdekes tenyér portré

 0
Tovább

Madártollakra festett állatportrék

Krystle Missildine, Alabamai autodidakta művész elképesztő munkái, madártollakra festett állatportrék.
hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Hihetetlenül bonyolult kézzel vágott papír alkotások

A Yorkshire-ben élő Pippa Dyrlaga papír művész szikével vágott aprólékos hihetetlen munkái.

hihetetlen bonyolult érdekes papír

 0
Tovább

​​​​​​​Putyin portré 5600 darab töltény hüvelyből

Több mint 5600 darab töltény hüvelyből készített Putyin portrét egy ukrán művész. A legtöbb hüvely kalasnyikov gépfegyverből származik. Önkéntesek gyűjtötték össze a Donyecki repülőtéren és más a Kelet-Európai harctereken. A Kievi művész négy hónap alatt készítette el az alkotást amelynek a Háború arca címet adta. A rendhagyó Putyin portréjával valaha Kelet-Ukrajnai háború értelmetlenségére és szörnyűségére akarta felhívni a figyelmet.

érdekes művészet

 0
Tovább

Miniatűr Van Gogh-festmények gyufásdobozokon

Salavat Fidai művész Oroszországból imádja Van Gogh munkáit, ezért a mester előtti tisztelgésképpen gyufaskatulyákra festette a festő legendás alkotásait. Zseniális, miniatűr reprodukciók parányi vásznon.

festmény érdekes miniatűr

 0
Tovább

Tárgyak jól ismert filmekből

Jordan Bolton brit művész olyan alaposan gyűjtötte össze az általa kedvelt klasszikus filmek kellékeit, hogy akár jelenetről jelenetre fel tudnánk idézni azokat. Mondhatni tökéletesen visszaadja a filmek hangulatát csupán a tárgyak, a színek segítségével.

film filmek érdekes design

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS