Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jégbe fagyasztott virágcsokrok​​​​​​​

A Cape Town-ben élő Bruce Boyd művész hihetetlen jégbe fagyasztott virágcsokor kompozíciói.

jégbe fagyasztott fotó fotóművészet érdekes virág Bruce Boyd

 0
Tovább

Lélegzetelállító geometriai homokvárak

Az alábbi csodás homok építményeket Calvin Seibert homokvár művész készítette. Létrehozta a geometriai alakzatok tökéletes megjelenését homokvár formában. Egyik- másik alkotása olyan összetett geometriai formákból áll, hogy az ember csak bámul, és sajnálja, hogy nem marad meg az örökkévalóságnak (hacsak a fotókon keresztül nem).

homokvár homokvár művész Calvin Seibert geometria érdekes

 0
Tovább

Street art egy 90 éves mamától

A 90 éves Anežka (Agnes) Kašpárková, szülőfaluját ( Louka, Csehország ) átalakította saját műtermének. Minden tavaszt és nyarat azzal tölt, hogy a helyi ablak és ajtókereteket szebbé varázsolja. Kék festéket és vékony ecsetet használ, hogy mindent beborítson a helyi népi motivúmokkal.

népi motívumok falfestés néprajz érdekes

 0
Tovább

Walton Creel - Puskával lőtt állatportrék

Walton Creel alabamai művész 22-es kaliberű fegyverét művészetre használja. Művészetében nem a fegyverhasználat tényét szeretné kihangsúlyozni. Nos, ez nem annyira sikerült. Az állatok - melyek kontúrvonalait az alumíniumtáblába lövöldözi - valóban nagyon bájosak, azonban a lényeg mégis a készítési mód maga.

állatportré érdekes puskával lött walton creel művészi

 0
Tovább

Fába nőt a szobor


Giuseppe Penone olasz művész 1968-ban Dallasban tette fel egy fára ezt a szobrot, és ahogy az évtizedek telnek, úgy épül be a fába egyre inkább a szobor, és ezáltal lesz egyre különlegesebb.

vas kéz szobor művészet érdekes kreatív iron hand

 0
Tovább

Láncfűrésszel készült szobrok – Simon O’Rourke alkotásai

Simon O'Rouke nem mindennapi módszert választott alkotásai elkészítéséhez , aki már évek óta láncfűrész segítségével készíti el aprólékos szobrait. A Wales-ben élő művész illusztrátorként végzett a főiskolán, ám végül nem a szakmájában dolgozik, hanem kivételes szobrainak köszönhetően vált ismertté. Munkáival már számos elismerést, díjjat zsebelt be, alkotásai egyre több országban láthatóak, köztereken és magánbirtokokon egyaránt. Simon O'Rourke az alkotásaival kapcsolatban elmondta, hogy folyamatosan a tökéletessége törekszik és mint mesélte, sokat jelent számára, hogy egy pusztító eszközzel képes valami maradandót és szépet megalkotni.

 0
Tovább

Spencer Tunick - Az élő akt-installációk nagymestere

Spencer Tunick amerikai fotós munkái rendszerint kimeríthetetlen témát nyújtanak a sajtónak, kiállításai mindíg nagy visszhangot keltenek. Tunick nagyvárosokban készíti hatalmas méretű fotóit többszáz vagy ezer statiszta részvételével akik meztelenül hömpölygnek az utcákon apokaliptikus hangulatot teremtve.

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes


1999-2009: Basel, Genf, Bécs, Lisszabon, Santa Fe, Montreal, London, Melbourne, Róma, Santiago, Sao Paolo, Helsinki, Barcelona, Buffalo, New York, Cleveland, Brugge, Lyon, Newcastle, Düsseldorf, Caracas, San Sebastian, Florida, Amszterdam, Bécs, a svájci Alpok, Dublin és Cork városa s idén, immár sokadszor: Mexico City - íme, egy amerikai sztár művész lármás botrányokkal kísért sikersorozatának főbb stációi. 

Spencer Tunick "nudista vándorcirkusza" az új évezred kihívó fenoménjeként éppen tíz éve indult világhódító útjára, s azóta számos profi és amatőr követőre találva az öt földrészt (+ az Antarktiszt) többször is bejárta. A negyvenkét éves New York-i fotográfus eddig 75 élő akt-installációt rendezett világszerte több mint 100.000 önkéntes résztvevővel.
 

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Napi művészet művészet foto fotóművészet Érdekes

Forrás :https://goo.gl/VeCX53

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS