Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutya-gyerek párosítás fotókon

Egy kanadai fotós, Jesse Holland kislánya nagyjából egy éve kapott egy sapkát a nagyszüleitől. Az anya a sapkában nemcsak a kislányt, de a család kutyáját is lefotózta. Ez adta aztán az ötletet neki ahhoz, hogy egy komplett sorozatot készítsen olyan képekből, melyeken a kislány és a kutya ugyanazokon a helyszíneken, ugyanolyan beállításokban, illetve öltözékekben látható.

fotóművészet gyerekek szép cuki kutya

 0
Tovább

Varázslatos fény-festett képek

Eric Paré Montréal-i képzőművész és munkatársa Kim Henry, a világot járjva varázslatos képein a táncot és a fényfestést ötvözi, az eredmény gyönyörű.
foto fotó fotóművészet érdekes szép

 0
Tovább

Műalkotás 14 ezer mentőmellényből

Ai Weiwei Kínai művész a Leszbosz szigeténél partot ért, vagy a tengerbe veszett menekülteknek állított emléket a német fővárosban, használt mentőmellényekből. A művész 14 ezer mentőmellénnyel burkolta be a Konzerthaus Berlin hat hatalmas oszlopát. Az installáció egy egyszerű gesztus, de hatalmas, látványos és tapinthatóan valós emlékműve a sok ezer menekültnek. A 14 ezer mentőmellényt a leszboszi önkormányzat adományozta a művésznek, alig több mint egy hete. A mellényeket a menekültek hagyták hátra, tehát használt eszközökről van szó - mindegyik mellény egy-egy élettörténet hordozója.

installáció művészet Ai Weiwei Műalkotás

 0
Tovább

Szivárványszínűre festetették egy mexikói település házait

A mexikói Palmitas település domboldalra épült házait a kormány megbízásából varázsolta szivárványszínűvé egy fiatal utcai művészekből álló csoport, a Germen Crew. A csapat örömmel fogadta el a felkérést. A művészek összesen 209 házat, illetve húszezer négyzetméter homlokzatot varázsoltak újjá a helyi közösség együttműködésével. A nagyszabású akció célja a település rehabilitálása mellett a közösség egyesítése volt. A végeredmény pedig fantasztikus lett.

utcai művészet street art falfestés

 0
Tovább

​​​​​​​Putyin portré 5600 darab töltény hüvelyből

Több mint 5600 darab töltény hüvelyből készített Putyin portrét egy ukrán művész. A legtöbb hüvely kalasnyikov gépfegyverből származik. Önkéntesek gyűjtötték össze a Donyecki repülőtéren és más a Kelet-Európai harctereken. A Kievi művész négy hónap alatt készítette el az alkotást amelynek a Háború arca címet adta. A rendhagyó Putyin portréjával valaha Kelet-Ukrajnai háború értelmetlenségére és szörnyűségére akarta felhívni a figyelmet.

érdekes művészet

 0
Tovább

Jégbe fagyasztott virágcsokrok​​​​​​​

A Cape Town-ben élő Bruce Boyd művész hihetetlen jégbe fagyasztott virágcsokor kompozíciói.

jégbe fagyasztott fotó fotóművészet érdekes virág Bruce Boyd

 0
Tovább

Fotók egy 160 éves kamerával

Giles Clement Nashvillei fotós fogott egy több mint 160 éves fényképezőgépet és egy olyan módszert (a ferrotípiát) használt, amit az 1860-as években gyakoroltak leginkább." Mindegyik kép 10 perc alatt készült el, és rengeteg fényre volt szükség, és bár már 16 éve fotózok reggeltől estig, még mindig felmegy bennem az adrenalin, ha egy jó képet csinálok."

ferrotípia fotó fotóművészet Giles Clement

 0
Tovább

Fába nőt a szobor


Giuseppe Penone olasz művész 1968-ban Dallasban tette fel egy fára ezt a szobrot, és ahogy az évtizedek telnek, úgy épül be a fába egyre inkább a szobor, és ezáltal lesz egyre különlegesebb.

vas kéz szobor művészet érdekes kreatív iron hand

 0
Tovább

Hiperrealista kézzel rajzolt portré

Diego Fazio Olaszországban alkotó rajzoló, művészi körökben DiegoKoi-ként ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy úgy rajzol a ceruzával ahogy csak néhányan a világon. A legújabb darabjának a címe "Sensazioni", ami olyan élethűre sikerült, mint egy fénykép. Gyakran találkozhatunk olyan tehetségekkel, akik szokványos eszközökkel valósághű műveket hoznak létre, az árnyoldala a dolognak azonban az, hogy az elismerés mellet a vádak is érkeznek. Sokan gyanakszanak ilyenkor a photoshop, fotók használatára. Diego Fazio ezt szerette volna megelőzni azzal, hogy a folyamat közben is készített képeket. A "Sensazioni" 200 munkaóra alatt készült el.

művészet portré hiperrealista rajz diego fazio

 0
Tovább

Sao Paulo - Street Art

Anderson Augusto és Leonardo Delafuente brazil utcai művész páros 6emeia projektje hétköznapi tárgyakat használ vászonként így varázsolva szebbé városukat, Sao Paulot. Az eredmény a következő lett:

street art művészet utcai művészet

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS