Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Régi dolgokból műalkotások

Alexandra Dillon Los Angeles-i művész bájos módon kelti életre azokat a dolgokat, amelyeket az emberek már nemhasználnak eldobnak A művész közönséges tárgyakat használ vászonként a képzeletbeli emberek portréi számára.

művészet érdekes szép

 0
Tovább

Graffitisek harca a rasszizmus ellen

Berlini graffitisek horogkereszt eltüntető akciója...

utcai művészet graffiti street art falfestés

 0
Tovább

Óriási virágcsokrok New York szemeteseiben

Lewis Miller virág dízájner azt találta ki, hogy feldobja a new york-i lakosok mindennapjait. Véletlenszerű helyeken és véletlenszerű időben elhelyezett egy-egy virágcsokrot már jó pár hónapja folyamatosan. Emocionálisan akart hatni rájuk, tehát valamilyen érzést szeretett volna kiváltani belőlük. Járdákat, kukákat, szobrokat szemelt ki.
Évekig gondolkodtam, hogy mivel dobhatnám fel embertársaim hétköznapjait. Akartam adni valamit a new yorkiaknak. Cserébe pedig csak egy dolgot vártam el: egy mosolyt!
Több mint 2 és fél millió forintjába került neki ez az akció eddig ami a "Flower Flashes" nevet kapta.

street art utcai művészet fotó fotóművészet

 0
Tovább

Hétköznapi tárgyak művészi elrendezésben

A New Jersey-i Adam Hillman orákat tölt azzal, hogy hétköznapi tárgyakat művészi módon rendezzen el. Műveihez irodai eszközöktől kezdve szívószálig mindent felhasznál...

fotóművészet fotó

 0
Tovább

Állati utcaiművészet

A belga utcai művész, Dzia természet ihlette művei a világ különböző nagyvárosaiból...

falfestés utcai művészet street art

 0
Tovább

Látja ezen a képen a meztelen nőt?

A testfestés az egyik legkifinomultabb formája, amikor a művész olyan külsőt varázsol a modelljére, hogy az kaméleonként olvad bele a környezetbe. A fotók Jörg Düsterwald, testfestő és Tschiponnique Skupin fotóművész közös munkája. Az alkotópárosnak nem csak az optikai illúziókkal játszó képei vannak, hanem olyanok is, ahol jól látszik a háttérben a testfestett modell, mégis tökéletes harmóniában van a környezetével, a természettel.

testfestés body art festés fotó fotóművészet érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen mézeskalács készítmények

Mézeskalács készítés művészi szinten...így még a férfiak is beválalnák...

Kedvenc StarWars űrhajóink mézeskalácsból:

hihetetlen mézeskalács food art ételművészet star wars

 0
Tovább

Vicces állatfotók 100 évvel ezelőttről

A Harry Whittier Frees (1879-1953) észak-amerikai fotós mókás állatképeivel vált híressé, amelyeken felöltöztetett macskákat és kutyákat emberi pozitúrákban szerepeltetett. Képeit gyermekkönyvekben és képeslapokon egyaránt használták. Frees állatfotós karrierje 1906-ban indult egy születésnapi bulin, amikor véletlenül egy papírcsákó landolt egy macska fején, melyet a fotós gyorsan meg is örökített. A képet azután képeslapokat gyártó cégnek adta el. Látva, hogy van igény az effajta mókás képekre, Frees kreatív képek készítésén kezdett dolgozni, többnyire a barátai és szomszédai kisállatait "felbérelve" LOLcats című sorozata 1914-ben készült.

fotó fotóművészet régi

 0
Tovább

Madárházikó művészi szinten

Thomas Dambo dán művész madárházikókat készít hulladékfából, 2006-ban kezdett bele projektjébe, azóta több mint 3500 házikót készitett közterekre...

street art utcai művészet érdekes újrahasznosított

 0
Tovább

Simon Beck óriási hóba taposott rajzai

Simon Beck alkotásait ba tapossa, fent a hegyek között, ahol nagyobb sík felületekre készít igen komplex alakzatokat, melyek mérete sokszor focipálya nagyságú. Bonyolult, hóba taposott rajzai órákig készíti. Az Oxfordban végzett térképkészítőnek általában 5 órára van szüksége egy-egy hórajz megalkotásához.

művészet érdekes hihetetlen oriási szép hóSimon Becknek jó oka van arra, hogy az önkifejezés ezen módját választotta, ugyanis egészségügyi okokból nem űzhet sportokat, csak gyalogolhat. Egyszer pedig úgy döntött, produktívan is tölthetné a gyaloglást, ezért elkezdett formákat taposni a hóba. Simon saját bevallása szerint még éjjel is folytatja a munkát, ha kell egyetlen fejlámpa segítségével. Hiszen az egész alkotás geometria, ha előre kiszámolja a lépéseit, akkor nem baj, hogy nem látja a teljes formát.

művészet érdekes hihetetlen oriási szép hó

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS