Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Művészet a szappanon

Ekaterina Mangorielle moszkvai autodidakta művész szeret akvarelleket festeni, de imád kézzel készített szappanokat is gyártani. A kettő ötvözéséből lenyűgöző alkotások születnek. A művész nő különleges formájú szappantömböket önt, melyek hasonlítanak a képkerethez és a vászonhoz. Utána pedig megfesti az apró remekműveket, gyönyörű akvarelleket varázsolva rájuk - ihletet merítve a régebbi rajzaiból.

rajz művészet szép

 0
Tovább

Elképesztő egybeesések a fotókon

A londoni fotós, Denis Cherim olyan fényképeket készít, ahol a természet és a véletlen gyönyörű összhangba rendezi a valóságot. A képek megmutatják, hogy bármilyen részletben ott lehet a szépség, a harmónia amelyek kihangsúlyozzák a bolygónk egyensúlyát, csak meg kell látni.

fotó fotóművészet érdekes

 0
Tovább

"Állati" szobrok BORDALOII-től 

Bordalo II liszaboni utcai művész legújabb kiállitása egy elhagyatott raktárban tekinthető meg. A tárlat különlegessége, hogy minden alkotás szemétből készűlt és a központi eleme az állatvilág, a művész ezzel kívánta felhívni a figyelmet a mértéktelen környezetszennyezésre.

utcai művészet szobor szemét szemét szobor érdekes street art

 0
Tovább

Fényfestés az esőerdőben

Philippe Echaroux francia fotós és street art művész különleges ötlettel állt elő, hogy felhívja a figyelmet az esőerdők pusztítására, illetve az eltűnőben lévő bennszülött törzsekre. A fotós az Amazonas-medencében, Brazíliában kereste fel a Suruí törzset, akikről portrékat készített, majd az éjszaka folyamán a felvételeket egy vetítő segítségével "felfestette" az esőerdő fáira. A látványos fényfestéssel azt szeretné szemléltetni a világgal, hogy a fák kivágásával és az esőerdők mértéktelen pusztításával nemcsak a Földet és állatvilágot veszélyeztetjük, hanem az amazóniai indiánok élőhelyét is. Mint azt Philippe Echaroux mondta: a fák kivágása az esőerdőben élő emberek életébe kerül.

fotóművészet érdekes hihetetlen land art fotó

 0
Tovább

Egyedi kőszobrok a gravitáció határán

Michael Grab Land művész és fotográfus, azaz Gravity Glue (művésznév) alkotásai legtöbbször valószerűtlennek tűnnek, mintha a kő-építményei egyszerűen fittyet hánynának, dacolnának a gravitációval. Minta nem lenne gravitáció. Ez egy különös és egyedi meditáció, megtalálva a belső egyensúlyt egy zseniális alkotásban fejeződik ki. Mi is kell hozzá? Csak kő, türelem és az alkotás ereje. Ilyenkor más nem létezik, csak ő és az alkotása. A kövek felületén kisebb repedéseket, mélyedéseket keres, amelyek a kapcsolódási pontként szolgálnak az építéshez, és kezdődhet is az órákon át tartó meditatív kísérletezés.

hihetetlen land art fotóművészet fotó művészet

 0
Tovább

Természet ihlette utcai művészet

A természet ihleti Pantónio-t a portugál utcai művészt, akinek egyedi stilusa lenyügöző. A munkái a világ minden táján fellelhetők Marokotól Svédországig.

utcai művészet falfestés hihetetlen

 0
Tovább

Alkotás 3200 kék emberből

Az amerikai fotóművész, Spencer Tunick "Sea of Hull" - szó szerinti fordításban "Testek Tengere" - című projektjének 3200 embert festettek négyféle kékszínüre, hogy a mester elkészítse alkotását az észak-angliai Kingston upon Hull központjában 2016. július 9-én.
fotó fotóművészet művészet hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Hegedűket használ vászonnak a művész

Leonardo Frigo londoni művész hegedűket díszít grafikáival. Egy hegedű elkészítése kb. 3 hetet vesz igénybe és történeteket, eseményeket, életrajzokat mesél el a grafikáival.
érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

 0
Tovább

"Dirty Art" avagy fessünk mocskos autóra

A moszkvai Nikita Golubev utcai művész legújabb projektje a "Dirty Art", keretén belül mocskos gépjáművekre fest. Az eredmény elképesztő:

utcai művészet street art érdekes

 0
Tovább

Elképesztő utcai művészet

Óriási házfalakra fest bámulatos egyedi stílusú műremekeket Julien Malland, akit Seth Globepainter néven is ismer a szakma. A párizsi születésű művész döbbenetes munkáira joggal mondhatjuk, hogy a graffiti bizony lehet magasművészet.


utcai művészet falfestés grafiti

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS