Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alkotás 3200 kék emberből

Az amerikai fotóművész, Spencer Tunick "Sea of Hull" - szó szerinti fordításban "Testek Tengere" - című projektjének 3200 embert festettek négyféle kékszínüre, hogy a mester elkészítse alkotását az észak-angliai Kingston upon Hull központjában 2016. július 9-én.
fotó fotóművészet művészet hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen 3D-illúzió a tenyéren

Luca Luce Olasz művész a tenyerét használja vászonnak, amelyre testfestékkel rajzol 3D-s rajztechnikát alkalmazva. A művész új szintre helyezte az optikai illúzió fogalmát olyan rajzokat készít a tenyerére, amelyek elképesztően élethűek, lélegzetelállítóak, néha-néha pedig hátborzongatóak.

illuzió hihetetlen festés testfestés érdekes

 0
Tovább

Hegedűket használ vászonnak a művész

Leonardo Frigo londoni művész hegedűket díszít grafikáival. Egy hegedű elkészítése kb. 3 hetet vesz igénybe és történeteket, eseményeket, életrajzokat mesél el a grafikáival.
érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

 0
Tovább

Ehető ételkreációk kanálban

Ioana Vanc román építész, kanálban készíti el az elképesztő művészi kreációit ételekből.

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

 0
Tovább

Használhatatlan háztartási eszközök

Az Athénban élő építész 3D modellezéssel is foglalkozik. Katerina Kamprani igen érdekes tárgyakat tervezett. Tárgyai egyszerű háztartási eszközök, amelyeknek egy kis csavarral lehetetlenné válik a használatuk. A sorozat címe "A kényelmetlenség", amely át is hat minden egyes darabot.

érdekes

 0
Tovább

Művészet Starbucks-poharakon

Carrah Aldrige 19 éves, Ohioi művész, műalkotásaihoz Starbucks-poharakat használ. A művészi példakép, és akinek a stílusát követi a fiatal rajztehetség: Kristina Webb. A műalkotáshoz pedig nem kell más, mint sok-sok kávé és színes zselés toll.

érdekes szép poharak

 0
Tovább

Festett szovjet tankok Afganisztánban

Neda Taiyebi iráni művésznő, az elhagyatott szovjet tankokat használja festővásznaként: a rozsdásodó monstrumokra tradicionális perzsa mintákat és növényi motívumokat fest. Neda a katonaságot kereste meg azzal, hogy szerinte változtatni kellene a Kabul városában gyakran látható elhagyott szovjet tankokon valahogyan, ugyanis a város, de az egész ország hangulatát megváltoztatnák. A monoton színek helyett élénkre festi a harckocsikat, így vidámabbá téve a tájat. Az ötletet a helyi lakók és az afgán hadsereg is támogatta.

festett tankok festészet érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen fogpiszkáló szobor

Scott Weaver művész 35 éven keresztűl dolgozott hihetetlen művén, ezalatt töbször is átépítette, így készűlt el a mű, ami magasabb lett mint maga az alkotó. A másik érdekessége a szobornak, hogy a fogpálcikák a világ külömböző tájairól származnak, az alkotó és családja nyaralások és utazások alkalmával vásárolta Kennyától Marokóig és Spanyolországtól Ausztáliáig...

hihetetlen érdekes szobor

 0
Tovább

Mellével festi képeit a művésznő

A 34 éves, magyar származású Kira Ayn Varszegi 2001-ben alkotta meg első olyan festményét, amit ecset helyett a mellével készített. A Connecticutban élő nő azóta több ezer ilyen alkotást készített. A festményeket interneten lehet megvásárolni, és van olyan darab, aminek ára 800 dollár. A 85F-es mellmérettel rendelkező festőnő elmondta, szívesen kísérletezik, próbál ki új módszereket. Alkotásaival az a célja, hogy érzelmeket váltson ki az emberekből, hogy beszédtémát adjon nekik, hogy mosolyra fakassza őket, vagy remek dekorációként szolgáljanak.

festmény mellével festett érdekes

 0
Tovább

"Dirty Art" avagy fessünk mocskos autóra

A moszkvai Nikita Golubev utcai művész legújabb projektje a "Dirty Art", keretén belül mocskos gépjáművekre fest. Az eredmény elképesztő:

utcai művészet street art érdekes

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS