Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anyák és gyermekeik a különböző országokban

Pascal Mannaerts belga fotós 10 éve járja a világot fényképezőgépével. Az elmúlt években számos országba illetve szebbnél-szebb helyekre eljutott, utazásai során pedig lehetősége nyílt arra, hogy a legkülönfélébb emberekkel találkozzon. A világjáró férfi lenyűgöző portréfotóival szeretné bemutatni az anyukákat és gyermekeiket, a legkülönfélébb népcsoportokból.

 0
Tovább

Hihetetlen 3D-s papír állatok

Lisa Lloyd papírművész (eredetileg grafikus), egészen apró kézzel vágott kis papírdarabkákból rak össze hihetetlen háromdimenziós szobrokat. Csak a testük több száz kis darabból áll össze, és egy szobor átlagosan 5 napig készül.

 0
Tovább

Miniatűr tájképek

A fiatal New York-i művésznek Dina Brodskynak két szenvedélye van: a festés és a biciklizés. Nemrég gondolt egyet, és egybegyúrta két hobbiját - gyönyörű kerek miniatűr festményeken örökíti meg a természeti tájakat, melyeket a biciklitúrák alatt fedezett fel. Az ilyen apró alkotások rendkívüli precizitást igényelnek.

miniatűr festmény festészet hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Lenyűgöző uszadékfa szobrok

Debra Bernier kanadai szobrászművész alkotásainak jelentős része szó szerint elválaszthatatlan a természettől: folyók, patakok sodrása által formált uszadékfákon, erdők fáin tűnnek fel a csodálatos nőalakok, mint a termékenység, a szépség, az élet szimbólumai.


érdekes szobor szobrászat

 0
Tovább

Természet és a tudomány ihlette kiegészítők

Nora Fok délkelet-angliai művész az ékszer és a textiltervezést ötvözve, hozza látre a tudomány és a matematika ihlette művészi alkotásait.

érdekes természet tudomány

 0
Tovább

Oriás nyúl invázió

Amanda Parer tasmaniai művész oriási felfújható nyúlai lepték el a Ausztráliát...

érdekes oriás instaláció

 0
Tovább

Steampunk Star Wars szobrok

Gabriel Dishaw régi Louis Vuitton táskákból készít steampunk Star Wars szobrokat. A táskák melett más újrahasznosított anyagokat, például kábeleket, számítógép alkatrészeket, vezetékeket és fogaskerekeket is felhasznál lenyűgöző munkái elkészítéséhez.

star wars érdekes hihetetlen

 0
Tovább

Régi dolgokból műalkotások

Alexandra Dillon Los Angeles-i művész bájos módon kelti életre azokat a dolgokat, amelyeket az emberek már nemhasználnak eldobnak A művész közönséges tárgyakat használ vászonként a képzeletbeli emberek portréi számára.

művészet érdekes szép

 0
Tovább

Árnyék a rajzban

Vincent Bal belga művész, hihetetlen munkáiban az árnyékot az egyszerű rajzok részévé teszi.

árnyék érdekes rajz

 0
Tovább

Látja ezen a képen a meztelen nőt?

A testfestés az egyik legkifinomultabb formája, amikor a művész olyan külsőt varázsol a modelljére, hogy az kaméleonként olvad bele a környezetbe. A fotók Jörg Düsterwald, testfestő és Tschiponnique Skupin fotóművész közös munkája. Az alkotópárosnak nem csak az optikai illúziókkal játszó képei vannak, hanem olyanok is, ahol jól látszik a háttérben a testfestett modell, mégis tökéletes harmóniában van a környezetével, a természettel.

testfestés body art festés fotó fotóművészet érdekes

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS