Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csodálatos szökőkutak

A lengyelországi Lodzban élő Malgorzata Chodakowska szobrásznő egészen különleges alkotásokat készít. Egyrészt szökőkút, másrészt emberi alakokat formáló szobrok. De csak a víz áramlása teszi teljessé a képet, így lesz tökéletesen kész a mű, a szobor életre kel.

szökőkut szobor

 0
Tovább

Hihetetlen ceruza és tinta rajzok

Hihetetlen ceruza és tinta rajzok Alfred Basha-tól, akinek legújabb sorozatában az állatvilág egyesül a növényvilággal...

részletes rajz

 0
Tovább

Szivárványszínűre festetették egy mexikói település házait

A mexikói Palmitas település domboldalra épült házait a kormány megbízásából varázsolta szivárványszínűvé egy fiatal utcai művészekből álló csoport, a Germen Crew. A csapat örömmel fogadta el a felkérést. A művészek összesen 209 házat, illetve húszezer négyzetméter homlokzatot varázsoltak újjá a helyi közösség együttműködésével. A nagyszabású akció célja a település rehabilitálása mellett a közösség egyesítése volt. A végeredmény pedig fantasztikus lett.

utcai művészet street art falfestés

 0
Tovább

Művészi tenyérnyomatok

Russell Powell egy kaliforniai művész/tanár, aki reális portrékat fest a tenyerére, majd pecsétként használva nyomja rá a papírra. A San Joséban élő művész tanárként is tevékenykedik. A tenyeres festményei azért sem könnyűek, mert nagyon gyorsan kell festenie, hogy ne száradjon rá a festék. Powell a műveit tenyér-nyomdának nevezi, és a diákjainak is bemutatta a technikát.

érdekes tenyér portré

 0
Tovább

Trónok harca ihlette szobrok a ceruza hegyén 2.

Salavat Fidai orosz szobrász hihetetlen részletességgel kidolgozott Trónok harca ihlette alkotásai a ceruza hegyén.

Trónok Harca grafithegy szobor miniatűr

 0
Tovább

Madártollakra festett állatportrék

Krystle Missildine, Alabamai autodidakta művész elképesztő munkái, madártollakra festett állatportrék.
hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Origami mesterfokon

A vietnámi Nguyen Hung Cuong origami művész legújabb alkotása, ami a " Fly High, Dreamers" nevet viseli. A mű egyetlen papírból készült, vágás nélkül.

origami hihetetlen

 0
Tovább

Hihetetlenül bonyolult kézzel vágott papír alkotások

A Yorkshire-ben élő Pippa Dyrlaga papír művész szikével vágott aprólékos hihetetlen munkái.

hihetetlen bonyolult érdekes papír

 0
Tovább

Könyvekből faragott tájképek

Guy Laramee kanadai művész könyvekből faragott tájképei. A művész két sorozat könyvfaragványt gyártott különböző könyvekből, köztük Bibliákból is.

 0
Tovább

​​​​​​​Putyin portré 5600 darab töltény hüvelyből

Több mint 5600 darab töltény hüvelyből készített Putyin portrét egy ukrán művész. A legtöbb hüvely kalasnyikov gépfegyverből származik. Önkéntesek gyűjtötték össze a Donyecki repülőtéren és más a Kelet-Európai harctereken. A Kievi művész négy hónap alatt készítette el az alkotást amelynek a Háború arca címet adta. A rendhagyó Putyin portréjával valaha Kelet-Ukrajnai háború értelmetlenségére és szörnyűségére akarta felhívni a figyelmet.

érdekes művészet

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS