Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Látja ezen a képen a meztelen nőt?

A testfestés az egyik legkifinomultabb formája, amikor a művész olyan külsőt varázsol a modelljére, hogy az kaméleonként olvad bele a környezetbe. A fotók Jörg Düsterwald, testfestő és Tschiponnique Skupin fotóművész közös munkája. Az alkotópárosnak nem csak az optikai illúziókkal játszó képei vannak, hanem olyanok is, ahol jól látszik a háttérben a testfestett modell, mégis tökéletes harmóniában van a környezetével, a természettel.

testfestés body art festés fotó fotóművészet érdekes

 0
Tovább

Az Atacama-sivatag keze

Az Atacama-sivatag Chile és Peru területén az Andok és a Csendes-óceán között terül el. A csodás sivatag hossza 1000 kilométeres, széltében pedig legfeljebb 160 kilométer. Ez a sivatag a Föld egyik legszárazabb térsége. A nagy szárazság oka az egyik oldalán elterülő Andok, a másik oldalán pedig parti hegység. Az Atacama sivatag annyira száraz, hogy a környezetében lévő 6800-as magasságban lévő hegyek nem rendelkeznek gleccserekkel. Az átlagos csapadékmennyiség chilei Antofagasta-nál 3 mm évente és volt olyan, amikor ezen a területen 40 évig egyáltalán nem esett eső. Innen 75 kilométerre található az akár őskori monstrumnak is tekinthető Mano del desierto, azaz a Sivatag keze, az igazság azonban az, hogy 1992 készítette egy Mario Irarrazabal nevű szobrász. Messziről először úgy tűnik, mintha a kézhez egyszer csak felbukkanna egy emberi alakzat is, de ahogy közeledünk felé, rájövünk, hogy már csak a sivatag homokjából kiérő kezét láthatjuk. Az Atacama-sivatag egyik látványossága 11 méter magas, és az "Emlékmű a megfulladtakhoz" címet viseli.

szobor szobrászat érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen mézeskalács készítmények

Mézeskalács készítés művészi szinten...így még a férfiak is beválalnák...

Kedvenc StarWars űrhajóink mézeskalácsból:

hihetetlen mézeskalács food art ételművészet star wars

 0
Tovább

Gyönyörű jégszobrok

Egy jégtömb, fűrész, képzelőerő és rendkívüli kézügyesség szükséges a kápráztatás jégszobrok készítéséhez, és persze nem árt ha a szobrász bírja a hideget. Számos helyen rendeznek jégszobor kiállítást, fesztivált. Most többségében a brugge-i jégfesztiválon kiállított jégszobrokat láthatunk.

szoberászat jégszobrok jégszobrászat szobrok jég

 0
Tovább

Kötött karácsonyi díszek a postaládákon

A Nagy-Britanniai Herne-öbölben, a Kent-parton szinte minden postaláda kötött karácsonyi díszek kerültek. Ezt egy helyi kézműves csoport az elmúlt három hónapban. Ebben az évben a kézműves csoport 26 résztvevője 31 postaládát díszített fel, kézzel készített karácsonyi jelenetekkel.
kötött karácsony karácsonyi

 0
Tovább

A fura szobrok a világ minden tájáról

Norvégia

szobor szobrász szobrászat szobrok hihetetlen fura furcsa

 0
Tovább

Hihetetlen krétarajzok  

Hihetetlen krétarajzok hongkongi iskolák tábláin...

rajz hihetetlen

 0
Tovább

Híres festmények különleges technikával

Marat Nabi különleges technikával alkot, csavarok felhasználásával fest meg híres festményeket...

fesmény festészet különleges

 0
Tovább

Téli jelenetek régi hólapátokból

A Nebraska-i Chester falu régi iskolájában 33 000 négyzetmétere élő és dolgozó Cindy Chinn alkotásai. A művész régi rozsdás szerszámoknak ad új életet.

hihetetlen érdekes szobrász

 0
Tovább

Hiperrealisztikus képek kaktuszokról

Kwang-ho Lee koreai művész elképesztő, hiperrealisztikus olajfestményei kaktuszokról. Némelyik alkotás magassága eléri a 2,4 métert.

festmény olajfestmény hiperrealista hihetetlen festészet

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS