Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutya-gyerek párosítás fotókon

Egy kanadai fotós, Jesse Holland kislánya nagyjából egy éve kapott egy sapkát a nagyszüleitől. Az anya a sapkában nemcsak a kislányt, de a család kutyáját is lefotózta. Ez adta aztán az ötletet neki ahhoz, hogy egy komplett sorozatot készítsen olyan képekből, melyeken a kislány és a kutya ugyanazokon a helyszíneken, ugyanolyan beállításokban, illetve öltözékekben látható.

fotóművészet gyerekek szép cuki kutya

 0
Tovább

Vincent van Gogh festmény egy 1,2 hektáros mezőn

A Minneapolisi Művészeti egyetem megbízásából alkotta meg egy mezőn a 64 éves művész, Stan Herd, az 1889-es Vincent van Gogh festmény túlméretezett reprodukcióját. Az 1,2 hektáron elterülő "olajfák sárga nappal" című festmény túlméretezett utánzata élő növényekből a minnesotai Eaganben látható.

érdekes hihetetlen művészi

 0
Tovább

Csodálatos miniatűr ceruzarajzok

Amerikai művész Christian Watson hihetetlen miniatűr ceruzarajzai, némelyik alig több mint egy centiméter.
ceruzarajz rajz miniatűr grafit

 0
Tovább

Varázslatos fény-festett képek

Eric Paré Montréal-i képzőművész és munkatársa Kim Henry, a világot járjva varázslatos képein a táncot és a fényfestést ötvözi, az eredmény gyönyörű.
foto fotó fotóművészet érdekes szép

 0
Tovább

Biciklivel rajzol a térképre a kerékpáros

Stephen Lund naponta 70 kilométert teker le, és egy GPS-es alkalmazás segítségével kerékpározásával a várostérképekre különböző dolgokat rajzol. Mióta a projektet elkezdte, több, mint 22000 kilométert tekert le (leghosszabb rajzához 220 kilométert kellett megtennie).

érdekes hihetetlen biciklivel rajzolt

 0
Tovább

Ehető festmények

Ida Skivenes norvég művésznő világhírű festményekről készít ehető képeket.

Ehető festmények

 0
Tovább

Műalkotás 14 ezer mentőmellényből

Ai Weiwei Kínai művész a Leszbosz szigeténél partot ért, vagy a tengerbe veszett menekülteknek állított emléket a német fővárosban, használt mentőmellényekből. A művész 14 ezer mentőmellénnyel burkolta be a Konzerthaus Berlin hat hatalmas oszlopát. Az installáció egy egyszerű gesztus, de hatalmas, látványos és tapinthatóan valós emlékműve a sok ezer menekültnek. A 14 ezer mentőmellényt a leszboszi önkormányzat adományozta a művésznek, alig több mint egy hete. A mellényeket a menekültek hagyták hátra, tehát használt eszközökről van szó - mindegyik mellény egy-egy élettörténet hordozója.

installáció művészet Ai Weiwei Műalkotás

 0
Tovább

Hímzett röntgenképek

Matthew Cox, Philadelphia-i művész morbid humorral megfűszerezett alkotásai nem tartoznak az egyszerű kategóriába. Orvosi röntgenképekre hímzett művei meglehetősen kétértelmű érzelmeket válthatnak ki az emberekből. A férfiasnak nevezhető, hideg és érzelemmentes gépekkel készített képek összeboronálása a nőies elfoglaltságok közé sorolt, aprólékosan kidolgozott hímzéses technikával, élesen különválasztható, hátborzongató, mégis finom elegyet alkotnak. Kívül és belül, ismerős és ismeretlen, külsőségek és valóság, könnyű és nehéz, Jin és Jang, tetszik és mégsem.

 hímzett

 0
Tovább

Kézműves zombis poharak

Az agyagból és epoxigyantából készült rémisztő zombis bögrék Turkey Merck Pottery munkái.

kerámia zombi agyagedény halloween

 0
Tovább

Hiperrealista rajzok kaktusz leveleken

Ahmad Yasin palesztin művész hihetetlen munkái, hiperrealista rajzok kaktusz leveleken.

Hiperrealista rajz érdekes

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS