Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miniatűr Van Gogh-festmények gyufásdobozokon

Salavat Fidai művész Oroszországból imádja Van Gogh munkáit, ezért a mester előtti tisztelgésképpen gyufaskatulyákra festette a festő legendás alkotásait. Zseniális, miniatűr reprodukciók parányi vásznon.

festmény érdekes miniatűr

 0
Tovább

Lovasszobrok a Temzében

Négy lovasszobor jelent meg a Temzében, a Vauxhall hídnál, közel a brit parlamentépületéhez, de csak akkor láthatóak teljes nagyságukban, amikor a folyó vízszintje alacsony. Jason deCaires Taylor ökoművész munkájában a lovak feje a fosszilis energiahordozók (kőszén kőolaj, földgáz) iránti függőségünkre utalnak az olajkút-pumpákkal. A négy lovasból kettő üzletember, kettő pedig gyerek, demonstrálva a nem megújuló energiaforrások használatát jelenleg irányítókat és a jövő nemzedékét.

szobor szobrászat modern lovasszobor

 0
Tovább

Tárgyak jól ismert filmekből

Jordan Bolton brit művész olyan alaposan gyűjtötte össze az általa kedvelt klasszikus filmek kellékeit, hogy akár jelenetről jelenetre fel tudnánk idézni azokat. Mondhatni tökéletesen visszaadja a filmek hangulatát csupán a tárgyak, a színek segítségével.

film filmek érdekes design

 0
Tovább

Testfestés mesterfokon

Choo-san japán egyetemista egyik kedvenc hobbija, hogy saját, és mások testére szürrealisztikus képeket fest. Az egyetemi évei alatt tökélesített a testfestésművészetét. Főként a vizsgaidőszakban, pihenés gyanánt rajzolgatott. Alkotóvágyát saját testén kezdte el kiélni, majd egy kis idő elteltével a hobbi egy nagyobb projektté nőtte ki magát és megérkeztek az első alanyok. Festett már a saját kezére szemet, alakított már át másokat robottá, vagy mutánssá, de nem csak emberi testen próbálkozik, festett már almára és narancsra is. Mostanra már olyan ügyes lett, hogy saját blogja és rajongótábora van.

testfestés szürealista

 0
Tovább

Árnyék a rajzban

Vincent Bal belga művész, hihetetlen munkáiban az árnyékot az egyszerű rajzok részévé teszi.

Vincent Bal rajz árnyék árnyék rajz

 0
Tovább

Szobor óriási esőcseppel az arcán

Nazar Bilyk ukrán szobrász esőszobrai bronzból és üvegből készülnek, az ember-természet kapcsolatot jelképezik a víz aspektusából. Bylik az ember belső dialógusát próbálta visszaadni a szobraiban, az embert foglalkoztató kérdések bonyolultságát. Ezért emeli fel a fejét a szobor. Az esőcsepp valójában a kommunikáció szimbóluma, amely összeköti az embert a sokféle élethelyzettel.

szobor szobrászat szobrász

 0
Tovább

New York City kicsit másképp

J.R. Smith ipari fromatervező fogta New York városát és nagyszerű izometrikus rendereléssel átalakította, úgy mintha LEGO kockákból épült volna...

 0
Tovább

Zoe Keller grafit világa

A portlandi Zoe Keller grafikus a természetből merít ihletet rendkívülien részletes grafit és szén rajzaihoz. Ime egy pár munkája...

grafika rajz részletes grafikus Zoe Keller

 0
Tovább

Bámulatosan részletes miniatűr ceruzarajzok​​​​​​​

Mateo Pizarro orosz illusztrátor csodálatos fekete-fehér miniatűr ceruzarajzai.

 0
Tovább

Jégbe fagyasztott virágcsokrok​​​​​​​

A Cape Town-ben élő Bruce Boyd művész hihetetlen jégbe fagyasztott virágcsokor kompozíciói.

jégbe fagyasztott fotó fotóművészet érdekes virág Bruce Boyd

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS