Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Művészi tenyérnyomatok

Russell Powell egy kaliforniai művész/tanár, aki reális portrékat fest a tenyerére, majd pecsétként használva nyomja rá a papírra. A San Joséban élő művész tanárként is tevékenykedik. A tenyeres festményei azért sem könnyűek, mert nagyon gyorsan kell festenie, hogy ne száradjon rá a festék. Powell a műveit tenyér-nyomdának nevezi, és a diákjainak is bemutatta a technikát.

érdekes tenyér portré

 0
Tovább

Walton Creel - Puskával lőtt állatportrék

Walton Creel alabamai művész 22-es kaliberű fegyverét művészetre használja. Művészetében nem a fegyverhasználat tényét szeretné kihangsúlyozni. Nos, ez nem annyira sikerült. Az állatok - melyek kontúrvonalait az alumíniumtáblába lövöldözi - valóban nagyon bájosak, azonban a lényeg mégis a készítési mód maga.

állatportré érdekes puskával lött walton creel művészi

 0
Tovább

Hiperrealista kézzel rajzolt portré

Diego Fazio Olaszországban alkotó rajzoló, művészi körökben DiegoKoi-ként ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy úgy rajzol a ceruzával ahogy csak néhányan a világon. A legújabb darabjának a címe "Sensazioni", ami olyan élethűre sikerült, mint egy fénykép. Gyakran találkozhatunk olyan tehetségekkel, akik szokványos eszközökkel valósághű műveket hoznak létre, az árnyoldala a dolognak azonban az, hogy az elismerés mellet a vádak is érkeznek. Sokan gyanakszanak ilyenkor a photoshop, fotók használatára. Diego Fazio ezt szerette volna megelőzni azzal, hogy a folyamat közben is készített képeket. A "Sensazioni" 200 munkaóra alatt készült el.

művészet portré hiperrealista rajz diego fazio

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS