Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Star Wars karakterek a Micimackóban

Egy floridai illusztrátor, James Hance zseniális módon kombinálta két igazi nagy és örök klasszikus, a Star Wars és a Micimackó szereplőit. Bármilyen hihetetlenül is hangzik ez, az eredmény mókás és eredeti lett, ráadásul a sztoriból egy hangoskönyv is készült.

ilusztráció rajz star wars

 0
Tovább

Hiperrealista festmények - Mike D.

Mike Dargas Német hiperrealista művész csodálatos műalkotásai.

hiperrealista festmény rajz festészet

 0
Tovább

Elképesztő láncfűrésszel faragott szobrok

A Romániában élő 42 éves Gabi Rizea fantasztikusan bánik a fával. Csupán 3 évvel ezelőtt fedezte fel tehetségét, és azóta több tucat alkotását csodálják szerte a világon. Lenyűgöző munkái többnyire farönkből készülnek. A korábban erdőmérnök Rizea teljesen véletlenül lett fafaragó. Három évvel ezelőtt vásárolt egy láncfűrészt és elkezdett vele kísérletezni. Elpusztult fák törzsébe próbált emberi arcokat faragni, és legnagyobb meglepetésére igen jól sikerültek. Miután professzionálisan és hamar megtanulta a láncfűrész ilyen célú használatát Craiova városvezetése engedélyt adott, hogy a parkokban lévő öreg, kipusztult fák törzsén hódolhasson szenvedélyének. Néha feljegyzést készítek a kivágandó fákról, és ezekhez illő terveket készítek, de sok esetben módosítanom kell, mert a korhadt részek eltávolítása után sokkal kisebb lesz a megmunkálható felület és forma, mint azt elképzeltem. Így született Gabi Rizea legnépszerűbb alkotása a "Galeata Care Curge", vagyis a vödörből folyó víz is.A fatörzs, amin alkotni kezdett sokkal rosszabb állapotban volt, mint azt gondolta, és leháncsolva, letisztogatva a fát, gyakorlatilag csak annak egy keskeny belső része volt megmunkálható.

hihetetlen szobrász faragás fafaragás

 0
Tovább

Természet ihlette utcai művészet

A természet ihleti Pantónio-t a portugál utcai művészt, akinek egyedi stilusa lenyügöző. A munkái a világ minden táján fellelhetők Marokotól Svédországig.

utcai művészet falfestés hihetetlen

 0
Tovább

Rajzfilmfigurák a reggeli kávé előtt

Sam Milham Ausztrál illustrátor vicces rajzai megmutatják a híres rajzfilmfigurák reggeli kávé elötti arcát.
rajz ilusztráció

 0
Tovább

Alkotás 3200 kék emberből

Az amerikai fotóművész, Spencer Tunick "Sea of Hull" - szó szerinti fordításban "Testek Tengere" - című projektjének 3200 embert festettek négyféle kékszínüre, hogy a mester elkészítse alkotását az észak-angliai Kingston upon Hull központjában 2016. július 9-én.
fotó fotóművészet művészet hihetetlen érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen 3D-illúzió a tenyéren

Luca Luce Olasz művész a tenyerét használja vászonnak, amelyre testfestékkel rajzol 3D-s rajztechnikát alkalmazva. A művész új szintre helyezte az optikai illúzió fogalmát olyan rajzokat készít a tenyerére, amelyek elképesztően élethűek, lélegzetelállítóak, néha-néha pedig hátborzongatóak.

illuzió hihetetlen festés testfestés érdekes

 0
Tovább

Hegedűket használ vászonnak a művész

Leonardo Frigo londoni művész hegedűket díszít grafikáival. Egy hegedű elkészítése kb. 3 hetet vesz igénybe és történeteket, eseményeket, életrajzokat mesél el a grafikáival.
érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

 0
Tovább

Ehető ételkreációk kanálban

Ioana Vanc román építész, kanálban készíti el az elképesztő művészi kreációit ételekből.

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

étel érdekes

 0
Tovább

Hihetetlen fogpiszkáló szobor

Scott Weaver művész 35 éven keresztűl dolgozott hihetetlen művén, ezalatt töbször is átépítette, így készűlt el a mű, ami magasabb lett mint maga az alkotó. A másik érdekessége a szobornak, hogy a fogpálcikák a világ külömböző tájairól származnak, az alkotó és családja nyaralások és utazások alkalmával vásárolta Kennyától Marokóig és Spanyolországtól Ausztáliáig...

hihetetlen érdekes szobor

 0
Tovább

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS