Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Állatokká változtatta modelljeit a testfestő művész

Shannon Holt gyakorlatilag vászonnak használja az emberi testet, kihasználva annak háromdimenziós mivoltát, hogy kiegészítse a festék által mutatott koncepciót.

érdekes testfestés hihetetlen festés body art

 0
Tovább

Hiperrealista festmények - Mike D.

Mike Dargas Német hiperrealista művész csodálatos műalkotásai.

hiperrealista festmény rajz festészet

 0
Tovább

Természet ihlette utcai művészet

A természet ihleti Pantónio-t a portugál utcai művészt, akinek egyedi stilusa lenyügöző. A munkái a világ minden táján fellelhetők Marokotól Svédországig.

utcai művészet falfestés hihetetlen

 0
Tovább

Hihetetlen 3D-illúzió a tenyéren

Luca Luce Olasz művész a tenyerét használja vászonnak, amelyre testfestékkel rajzol 3D-s rajztechnikát alkalmazva. A művész új szintre helyezte az optikai illúzió fogalmát olyan rajzokat készít a tenyerére, amelyek elképesztően élethűek, lélegzetelállítóak, néha-néha pedig hátborzongatóak.

illuzió hihetetlen festés testfestés érdekes

 0
Tovább

Hegedűket használ vászonnak a művész

Leonardo Frigo londoni művész hegedűket díszít grafikáival. Egy hegedű elkészítése kb. 3 hetet vesz igénybe és történeteket, eseményeket, életrajzokat mesél el a grafikáival.
érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

érdekes festészet részletes

 0
Tovább

Festett szovjet tankok Afganisztánban

Neda Taiyebi iráni művésznő, az elhagyatott szovjet tankokat használja festővásznaként: a rozsdásodó monstrumokra tradicionális perzsa mintákat és növényi motívumokat fest. Neda a katonaságot kereste meg azzal, hogy szerinte változtatni kellene a Kabul városában gyakran látható elhagyott szovjet tankokon valahogyan, ugyanis a város, de az egész ország hangulatát megváltoztatnák. A monoton színek helyett élénkre festi a harckocsikat, így vidámabbá téve a tájat. Az ötletet a helyi lakók és az afgán hadsereg is támogatta.

festett tankok festészet érdekes

 0
Tovább

Elképesztő utcai művészet

Óriási házfalakra fest bámulatos egyedi stílusú műremekeket Julien Malland, akit Seth Globepainter néven is ismer a szakma. A párizsi születésű művész döbbenetes munkáira joggal mondhatjuk, hogy a graffiti bizony lehet magasművészet.


utcai művészet falfestés grafiti

 0
Tovább

Szivárványszínűre festetették egy mexikói település házait

A mexikói Palmitas település domboldalra épült házait a kormány megbízásából varázsolta szivárványszínűvé egy fiatal utcai művészekből álló csoport, a Germen Crew. A csapat örömmel fogadta el a felkérést. A művészek összesen 209 házat, illetve húszezer négyzetméter homlokzatot varázsoltak újjá a helyi közösség együttműködésével. A nagyszabású akció célja a település rehabilitálása mellett a közösség egyesítése volt. A végeredmény pedig fantasztikus lett.

utcai művészet street art falfestés

 0
Tovább

Testfestés mesterfokon

Choo-san japán egyetemista egyik kedvenc hobbija, hogy saját, és mások testére szürrealisztikus képeket fest. Az egyetemi évei alatt tökélesített a testfestésművészetét. Főként a vizsgaidőszakban, pihenés gyanánt rajzolgatott. Alkotóvágyát saját testén kezdte el kiélni, majd egy kis idő elteltével a hobbi egy nagyobb projektté nőtte ki magát és megérkeztek az első alanyok. Festett már a saját kezére szemet, alakított már át másokat robottá, vagy mutánssá, de nem csak emberi testen próbálkozik, festett már almára és narancsra is. Mostanra már olyan ügyes lett, hogy saját blogja és rajongótábora van.

testfestés szürealista

 0
Tovább

Street art egy 90 éves mamától

A 90 éves Anežka (Agnes) Kašpárková, szülőfaluját ( Louka, Csehország ) átalakította saját műtermének. Minden tavaszt és nyarat azzal tölt, hogy a helyi ablak és ajtókereteket szebbé varázsolja. Kék festéket és vékony ecsetet használ, hogy mindent beborítson a helyi népi motivúmokkal.

népi motívumok falfestés néprajz érdekes

 0
Tovább
12
»

Napi művészet

blogavatar

Minden, ami művészet, ami szép, ami érdekes, ami...

Facebook

Hirdetés

loading...

ADS